OFFI rendezvény

A 150 éves jubileumát ünneplő Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt. „OFFI Sztorik” címmel izgalmas beszélgetéssorozatot indít, ahol ismert fordítók, tolmácsok, valamint civil vendégek mondják el történeteiket, véleményüket az OFFI-ban zajló több évtizedes szakmai munkáról.

Anélkül, hogy elsütnénk a meglepetésprogramok csattanóját, már most elárulhatjuk, hogy az egyik OFFI Sztorik rendezvényen az OFFI-t majd 30 éven át vezető Szappanos Gézával is beszélgethetünk. Az érdeklődőknek elárulja majd, hogy 1980. május 2-án kezdett el az OFFI-ban dolgozni, ahol akkor még egyetlen villanyírógép sem volt a cégnél, viszont körülbelül 100 fővel és egy felduzzasztott, 3000 fős alvállalkozói (akkor szabad szellemi foglalkozásúaknak hívták az együttműködő fordítókat) körrel vette át a társaság vezetését. El fogja mesélni, hogyan vezette az OFFI-t, mi mindenre emlékszik vissza szívesen és ma mit tart kihívásnak a mai fordítók, tolmácsok szakmájában.

Kifelé minden tökéletes, de mi zajlik a kulisszák mögött? Érdekes emberek, izgalmas történetek, váratlan helyzetek várják a meghívottakat. Egy közös beszélgetés az OFFI-ról OFFI-soknak.

Időpontok:

  • 2019. május 10. péntek 15.00 óra
  • 2019. szeptember 13. péntek 15:00 óra
  • 2019. október 12. péntek 15:00 óra